[GALERIJA SLIKA] Murakon 2020. – Turistička zajednica općine Sveti Martin na Muri

[GALERIJA SLIKA] Murakon 2020.

Trash&Burn #12 – American car meeting & rock and roll festival
19. lipnja 2020.
[NAJAVA]Koncert orguljaša Edmunda Borića A, i trubača Igora Mrnjavčića
6. kolovoza 2020.

[GALERIJA SLIKA] Murakon 2020.

Sedmi po redu ‘Murakon’ festival suvremene poezije održan je u subotu 1. kolovoza u “Centru za posjetitelje Žabnik” uz obalu rijeke Mure, a okupio je ponajbolje pjesnike, književnike i umjetnike ovog dijela Europe.
Zlatko Kraljić, idejni začetnik, a danas ravnatelj i urednik ‘Murakona’ sve je posložio te je priredba u prekrasnom i jedinstvenom okruženju kakvog može pružiti samo rijeka ‘Mura’ i ovdašnji ljudi, u potpunosti uspjela.

Nije publike bilo mnogo, no ona koja je bila zaista je probrana, poznaje i konzumira kulturu te je nakon nastupa svakog pjesnika, voditeljice, domaćina i ravnatelja srdačnim pljeskom pokazala koliko cijeni stvaratelje, pjesmu, prozu, poeziju i kulturu općenito.

Kada je ljetna noć poodmakla, zaista neopisivi Kraljić od srca je zahvalio svim sudionicima koji su došli na ‘Murakon’, te na svekolikoj potpori i pomoći posebno Općini i Turističkoj zajednici Sveti Martin na Muri koja ove godine priprema vrsne događaje u sklopu manifestacije Dani turizma u Svetom Martinu na Muri.


GALERIJA SLIKA MURAKON 2020.