Međimurske turističke zajednice ponudile svoje specifičnosti – Turistička zajednica općine Sveti Martin na Muri

Međimurske turističke zajednice ponudile svoje specifičnosti

Održana jubilarna 10. smotra Mažoretkinja „Mi smo djeca sreće“
26. rujna 2018.
Obavijest – radno vrijeme
2. listopada 2018.

Međimurske turističke zajednice ponudile svoje specifičnosti

Kako je subotnja ‘špica’ uvijek prepuna događanja tako je ona danas postala još bogatija u vrijeme manifestacija Jesen u gradu Zrinskih. Kako je danas, u subotu, Svjetski dan turizma, TZ Grada Čakovca je u suradnji s TZ Međimurske županije, TZG Mursko Središće, TZO Sveti Martin na Muri te TZO Štrigova u vremenu od 10 do 13 sati obilježila taj dan postavljanjem promotivnih štandova na čakovečkom Franjevačkom trgu.

Obilježen je na način predstavljanja ponude pojedine turističke zajednice. One su bile bogate i šarolike, a posebno su se isticali ljubazni domaćini štanda. Svoju ljubaznost iskazali su finotama svoga kraja u vidu domaćih slastica, a nisu izostali niti bogati promidžbeni materijali koje je nekima nažalost raznio jaki vjetar koji je u to vrijeme puhao.

U vrijeme našeg obilaska štandova naišli smo na Rudija Grulu i Ljubicu Mihalac koji su predstavljali TZ Međimurske županije, TZG Čakovca predstavljali su djelatnici Turističkog ureda predvođeni Boškom Ban Vlahek, za štandom TZG Mursko Središće bila je Ines Mučić s članicama Društva žena Mursko Središće, Izabela Marčec, stručna referentica, je predstavila TZO Sveti Martin na Muri, a Ivana Kelner TZO Štrigova.

Svi spomenuti svojski su se trudili kako bi svoju sredinu oslikali u što ljepšem svjetlu, onakvom kakvom je zaslužuje.

Izvor: emedjimurje.hr