Murakon – Turistička zajednica općine Sveti Martin na Muri
Do slijedećeg Murakona preostalo je još
00

dana


Međunarodni festival suvremene poezije MURAKON

Murakon
Tko još danas ima vremena dati se u temeljitu potragu za odgovorima na čovjekova duboka egzistencijalna pitanja, osim, naravno – pjesnika. Oni su se pod zvijezdama okupili na najsjevernijoj hrvatskoj točki – u Svetome Martinu na Muri. Na obali Mure ugledni i priznati pjesnici iz različitih zemalja europskoga kontinenta okupili su se na Međunarodnome festivalu suvremene poezije MURAKON. Kako bi promicali poeziju i razmjenjivali ideje, u svoj rodni kraj četvrtu godinu poziva ih književnik Zlatko Kraljić. Umjetnici preuzimaju dužnost iskrenog iznošenja – razloga srca, a publike je iz godine u godinu sve više.
Idejni začetnik
Zlatko Kraljić, idejni začetnik, a danas ravnatelj i urednik ‘Murakona’ sve je posložio te je priredba u prekrasnom i jedinstvenom okruženju kakvog može pružiti samo rijeka ‘Mura’ i ovdašnji ljudi, u potpunosti uspjela.
Dani turizma kroz hash tagove
Uskoro započinju dani turizma općine Sveti Martin na Muri. Detaljan program održavanja raznih manifestacija nalazi na visit.svetimartin.hr . #svetimartin #croatia #daniturizma #lidijabacic #poletovanoc #panonskimaraton #oldtimersusret #prostenje #klopotec #danijabuke #murakon #psihomodopop