Apartmani Rea
2. studenoga 2021.
Međimurski ceker
2. studenoga 2021.
Apartman "Polanec Sveti Martin"
Trg Svetog Martina 8,
40313 Sveti Martin na Muri, Hrvatska

Apartman "Polanec Sveti Martin" (42m2) i Soba "Polanec" (15m2) nalaze se u samom centru Sv. Martina na Muri u sklopu stambeno - poslovne zgrade "Emporium", Trg Svetog Martina 8. Apartman i soba mogu se međusobno spojiti pa tako u njima može boraviti i brojnija obitelj. U samom objekta nalazi se restoran "Kavana i catering ARKA", gdje možete koristiti restorana (ručak i večera). U neposrednoj blizina nalazi se trgovina mješovitom robom METSS (100m) i KITRO (500m), ured Hrvatske pošte. Crkva Svetog Martina je isto taku u samom centru Sv. Martina na Muri. Toplice Sveti Martin udaljene su cca 3 km. Svi gosti Apartmana "Polanec Sveti Martin" koji borave minimalno 2 noćenja imaju dvije besplatne karte za kupanje u Termama Sveti Martin!

Obitelj Polanec ima dva apartmana i sobu od koji se jedan apartman i soba nalaze u samom centru Svetog Martina na Muri (Trg Svetog Martina 8) (Apartman "Polanec Sveti Martin i Soba "Polanec) i drugi apartman (Apartman "Polanec") 1,5 km udaljen od samog centra Sv. Martina na Muri - u Žabniku, Zrinskih 54 Apartman i soba "Polanec Sveti Martin" se nalazi u sklopu stambeno-poslovne zgrade Emporium, na prvom katu. Apartman "Polanec" koji je u sklopu privatne kuće. Gostima nudimo kvalitetne apartmane sa besplatnom WIFI- mrežom, TV u boji, klima uređajima i sve što mora sadržavati apartman sa 3*** i više zvjezdica. Apartmani su veličine preko 42m2.

Centar za posjetitelje Sveti Martin na Muri – U Centru za posjetitelje, koji se nalazi u sklopu Mlinarskog grunta u Žabniku kod rijeke Mure. Centar je opremljen sa najmodernijom info-tehnikom, te izlošcima vezanim uz mlinarstvo na rijeci Muri, a otvoren je za građane, turiste, učenike, studente i sve druge kolji će dolaziti u obilazak Mlinarskog grunta. U blizini se nalazi Mlin na Muri, skela na Muri, Ljubavni labirint, najsjevernija točka Hrvatske, Ribički dom i druge turističke atrakcije koje povezuju Mlinarski put i Etno zbirku Trstenjak u mjestu Marof (1 km) – Sakupljači i čuvari etno baštine obitelj Trstenjak je svaki kutak kuće pretvorila u muzej, gdje se prikazuje dio prošlosti o Međimurcima, kulturi, običaju, obredi, mudrost i znanje - Zbirku čine odjevni predmeti, zemljane posude, alati za obradu lana i konoplje i još puno različitih etno stvari. Ergela međimurskog konja u mjestu Žabnik-Vrhovljan (1 km) Međimurski konji u Ergeli Rezervatu biosfere Mura - Drava - Dunav u Žabniku, pravo je uživanje u istinskoj prirodnoj baštini Međimurja.

 

 

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja