Mlinarska kuća – Turistička zajednica općine Sveti Martin na Muri

Mlinarska kuća

Mlinarska kuća u Žabniku

Centar za posjetitelje, koji se nalazi u sklopu Mlinarskog grunta.
Riječ je o zdanju u koje je do sada uloženo između 800 i 900 tisuća kuna, priskrbljenih od Ministarstva turizma, Međimurske županije i Hrvatske turističke zajednice, te manjim dijelom iz općinskog proračuna.

Centar za posjetitelje je opremljen najmodernijom info-tehnikom, te izlošcima vezanim uz mlinarstvo na rijeci Muri, a otvoren je za građane, turiste, učenike, studente i sve druge koji će dolaziti u obilazak Mlinarovog grunta.

Na potonjem se za sada inače nalaze Mlin na Muri, skela na Muri, Ljubavni labirint, najsjevernija točka Hrvatske, Ribički dom i druge turističke atrakcije koje povezuje Mlinarski put.

“Labirint energije” i “labirint ljubavi”, spiralne stazice ograđene “murskim” kamenom, svima onima koji njima prođu navodno vraćaju izgubljenu energiju i jačaju psihu.


Minarska kuća može primiti do 35 osoba i otvorena je petkom, subotom i nedjeljom od 10h do 18h. Nudi široku ponudu pića, tamo možete kušati razne međimurske kulinarske specijalitete (meso s tiblice) te se možete zasladiti uz desert (međimurska gibanica, kolač, sladoled).

mlinarska_2
Like na Facebook FAN stranici

Radno vrijeme

Mllinarska kuća radno vrijeme

  • 1000 - 2100

Kontaktirajte nas na broj telefona 040 500 800
Mlinarska kuća pokrivena je besplatnim Wifi signalom HOTSPOT_CROATIA