Centar za posjetitelje Žabnik – preporuka za vikend izlet
30. rujna 2023.
Martinje 2023. – program
19. listopada 2023.

BIG SEE Tourism Design nagrada stigla u Sveti Martin na Muri

Centar za posjetitelje Žabnik dobitnik je BIG SEE Tourism Design nagrade 2023 u kategoriji “Kreativna priča i identitet kao iskustvo” prema odabiru kustosa BIG SEE-a.

Prezentacija projekta održana je na Tjednu dizajna u Ljubljani 6. listopada kroz kratko predstavljanje, a bili smo i dio ceremonije dodjele nagrada istog dana.

 

Ovaj događaj promiče izvrsnost u dizajnu u različitim kategorijama i ističe kreativni potencijal u našoj regiji i šire. Nagrada potvrđuje našu posvećenost stvaranju posebnih iskustava za posjetitelje i vjerovanje u moć dizajna u pripovijedanju zanimljivih priča. To je rezultat truda svih uključenih u turističku priču Centra za posjetitelje Žabnik.

 

Također, sa zadovoljstvom dijelimo vijest da su Terme Sveti Martin prepoznate kao prvi Healthness resort u Europi, naglašavajući predanost destinacije Sveti Martin na Muri u području wellnessa, healthnessa i ugostiteljstva.

 

Za više informacija o Tjednu dizajna Ljubljana i Mjesecu dizajna posjetite: Link na web stranicu BIG SEE https://bigsee.eu/visit-month-of-design-2023/

 


 

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja