Najava vikend – dani turizma
22. srpnja 2022.
Održan 4. Tuning car show
1. kolovoza 2022.

[Dani turizma] najava vikend 30.07.2022.

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, Udrugama s područja Općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2022. Bogati program održava se od 09. srpnja pa sve do 27. kolovoza 2022.

Nakon niza uspješnih ovogodišnjih događanja, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri poziva Vas ove subote 30.07. već od 7 sati na Ptičarenje po Svetomartinskoj Muri u organizaciji Međimurske prirode sa startom kod promatračnice ptica u Žabniku, dok Vas u 12h kod Skelarske kuće čeka Međunarodni susret oldtimer vozila u organizaciji Oldtimer kluba Međimurje, a večernji program odvijati će se kod Mlinarske kuće sa početkom od 20 sati kada na pozornicu stupa Društvo žena iz KUD-a Gornji Kraljevec sa komičnom predstavom „Čišćenju je došel kraj“ nakon čega slijedi koncert tribute banda Bijelo Dugme u izvedbi grupe Pastiri sa predgrupom Firestars.

U slučaju kiše, pratite obavijesti putem web ili Facebook stranice Turističke zajednice Sveti Martin na Muri.

Dođite i zabavite se u Svetom Martinu na Muri, destinaciji aktivnog odmora i kvalitetnog življenja.

 

 

BROŠURA
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja