Destinacija Sveti Martin na Muri jedna je od najatraktivnijih turističkih destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj
20. lipnja 2023.
Održan dan tehničke kulture Međimurske županije
2. srpnja 2023.

Ljeto u Svetom Martinu na Muri

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, Udrugama i turističkim subjektima s područja Općine te uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a organizator uspješne manifestacije Ljeto u Svetom Martinu na Muri.

Bogati program održava se od  srpnja do kolovoza 2023., a nakon niza uspješnih ovogodišnjih događanja, pozivamo Vas i ove subote 01.07.2023. godine već od 08:00 sati na Dane tehničke kulture Međimurske županije kod Mlina na Muri i ribičkog doma SRD Čikov. Kulturno zabavni program nastavlja se tokom cijelog dana dok će u 20:00 sati na pozornicu stati KUU Društvo žena Gornji Kraljevec sa kazališnom predstavom „Nesrečne vrečke“ uz izvedbu tradicionalnih međimurskih popevki. Nakon toga, od 21:00 sati uživajte u tamburaškim hitovima TS Zrin uz odličnu okrijepu ugostiteljskog objekta Mlinarska kuća.

 

Raspored ostalih programa možete vidjeti na web stranici https://visit.svetimartin.hr ili Facebook stranici Visit Sveti Martin.

Dođite i zabavite se u Svetom Martinu na Muri, destinaciji aktivnog odmora i kvalitetnog življenja.

 

BROŠURA
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja