Mlinarska kuća, Žabnik

Mlinarska kuća jedinstveni je ugostiteljski objekt uz rijeku Muru, udaljen od urbanog života i pruža vam mjesto za odmor uz piće. Najsjeverniji je objekt u Hrvatskoj. Mlinarsku kuću okružuju: labirint ljubavi, dječje igralište, stari mlin i skela. Od centra Svetog Martina na Muri udaljeni smo 5 minuta ako dolazite automobilom, dok Vam pješice treba 20-30 minuta lagane šetnje netaknutom prirodom uz rijeku Muru.

Na gornjem katu Mlinarske kuće smješten je centar za posjetitelje koji je opremljen najmodernijom info-tehnikom, te izlošcima vezanim uz mlinarstvo na rijeci Muri, a otvoren je za građane, turiste, učenike, studente i sve druge koji će dolaziti u obilazak Mlinarovog grunta. Uz Mlinarsku kuću nalazi se Mlin na Muri, skela na Muri, Ljubavni labirint, najsjevernija točka Hrvatske, Ribički dom i druge turističke atrakcije koje povezuje Mlinarski put. Tu je neizostavan “Labirint energije” i “labirint ljubavi”, spiralne stazice ograđene “murskim” kamenom, svima onima koji njima prođu navodno vraćaju izgubljenu energiju i jačaju psihu.

Info

Radno vrijeme
Ponedjeljak: ZATVORENO
Utorak: 14:00 – 21:00 h
Srijeda: 14:00 – 21:00 h
Četvrtak: 14:00 – 21:00 h
Petak: 10:00 – 21:00 h
Subota: 10:00 – 21:00 h
Nedjelja: 10:00 – 21:00 h
Besplatan Wifi
Mlinarska kuća pokrivena je besplatnim Wifi signalom HOTSPOT_CROATIA
Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja