Dan žena 2023. – tradicionalna priredba u čast ženama
6. ožujka 2023.
GRAHIJADA – 29.04.2023.
11. travnja 2023.

Poštovane i drage žene, poštovane i drage sumještanke sretan vam Dan žena

Svake godine 8. ožujka sav civilizirani svijet slavi međunarodni Dan žena. To je vaš dan na koji se prisjećamo svih obespravljenih žena kroz povijest, svih žena koje su se borile za ravnopravnost među spolovima, svih onih koje su u toj borbi za ženska prava stradale ali i svih žena koje su u našim životima odigrale značajnu ulogu.

 

Danas slavimo i zahvalnost za vaše postojanje jer upravo bez vas, drage žene, ne bi bilo ni ljudskog roda. Prisjetimo se našeg djetinjstva i naših majki i baka koje su danonoćno strepile i brinule o nama.

 

Prisjetimo se toplog majčinskog krila, zagrljaja i umirujućeg pogleda koji je u naša srca ulijevao toliku sreću i sigurnost. Svim bakama, majkama, suprugama, sestrama i kćerkama, suradnicama na poslu, svim ženama želimo čestitati vaš dan sa željom da ne samo ovaj dan, nego i svi ostali dani u godini budu ispunjeni ljubavlju, pažnjom i poštovanjem prema vama upravo onako kako vi to zaslužujete.

 

Od srca svima vama želimo sretan 8. ožujak međunarodni Dan žena.

 


Martin Srša, načelnik Općine           Ivica Kutnjak, predsjednik OV             David Novinščak, direktor TZ


Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja