Održana 14. Dječja smotra međimurskih popevki
8. svibnja 2023.
TRASH & BURN slavi 15 godina!
12. lipnja 2023.

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri organizira radionicu na temu važnosti marketinga u turizmu

Važnost marketinga u turizmu”

“Autentičan marketing nije umijeće prodaje onoga što napravite, već znanje o tome što napraviti” Kotler

 

Upravo ćemo zato na radionici “Važnost marketinga u turizmu” dati sve alate koji će Vam pomoći pronaći vlastitu autentičnu priču i kvalitetno ju komunicirati prema svakom gostu ili kupcu. Svoj glas na tržištu stvorit ćete s konkretnim znanjima o oblicima turizma specifičnima za područje Kontinentalne Hrvatske i najnovijim trendovima u turizmu. Naučiti ćete kako se i zašto osloniti na storytelling, kako brendirati vlastiti turistički proizvod i predstaviti ga na digitalnim kanalima. Pričati ćemo o važnosti fotografije kod oglašavanja i prodaje i proći kroz vodič za društvene mreže.

Sva ta znanja učvrstit ćete kroz praktične vježbe koje će vam pomoći da prepoznate svoje najbolje adute, svladate tržišne prepreke i svoj turistički proizvod ili uslugu predstavite potencijalnim gostima i kupcima.

 

Ova radionica namijenjena je prije svega malim iznajmljivačima, ali i vlasnicima OPG-ova, vinarija i ostalih usluga i proizvoda u turizmu.

 

Radionica će se održati u Mlinarskoj kući u Žabniku, 13. lipnja s početkom od 17 sati,a predviđeno vrijeme trajanja je do 20 sati. 

 

Besplatna je za sve poduzetnike u turizmu s područja općine Sveti Martin na Muri, a cijena za ostale polaznike iznosi 15 eura.

 

Za sudjelovanje je potrebna prijava putem e-mail adrese info@svetimartin.hr ili telefonski na 099 300 3987.


O predavačici:

Kao jedna od pionira obiteljskog smještaja na Sjeveru Hrvatske, Nina Novinić je dugi niz godina stvarala vlastitu turističku priču s kućom za odmor Međimurski ceker, a kao vlasnica Destinove sudjelovala u kreiranju brojnih drugih inovativnih turističkih proizvoda i projekata na području Kontinentalne Hrvatske. Kroz savjetovanja te grupne edukacije za svoje klijente razvija nove turističke koncepte, radi na povezivanju poduzetnika u turizmu i osnaživanju njihovih vještina, a velika su joj strast brendiranje i održivi marketing.

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja