Advent u Svetom Martinu na Muri
25. studenoga 2022.
NAJAVA RADIONICE – Privatni iznajmljivači
1. prosinca 2022.

Upaljena I. adventska svijeća u Svetom Martinu na Muri

Nakon večernje Svete mise koju je služio župnik velečasni Mladen Gorupić na Trgu Svetog Martina upaljena je prva adventska svijeća.

Tim činom započelo je najradosnije razdoblje u godini. Razdoblje u kojem se svi posebno osjećamo radosno, razdoblje u kojem se daruje i misli i na sve one koji su osamljeni, bolesni, ožalošćeni. Neka nam svima ova prva upaljena svijeća rasplamsa vatru ljubavi, suosjećanja, razumijevanja i međusobnog poštovanja u našim srcima, poručio je svim prisutnim mještanima i posjetiteljima načelnik općine Martin Srša koji je i upalio prvu adventsku svijeću.
Tradicionalno paljenje svijeća na adventskom vijencu i ove su godine organizirali Općina i Turistička zajednica Sveti Martin na Muri uz prigodni program dječjeg župnog zbora pod vodstvom Sebastijana Nedeljko i podjelom toplog čaja, kuhanog vina i božićnih kolača vrijednih članica Caritasa.
U nastavku donosimo dašak tople božićne atmosfere iz Svetog Martina na Muri.
Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja