Održan festival rimske kulture, Halicanumfest
26. srpnja 2023.
Chill Hill House *****
3. kolovoza 2023.

Dana 29.7.2023. udruga ljubitelja automobila Garage Freaks u suradnji s Turističkom zajednicom Sv. Martin na Muri organizira 5. Tuning car show na lokaciji Izletište Goričanec s početkom u 10h u trajanju do kasnih večernjih sati. Posjetitelji će moći razgledati raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce ponosnih vlasnika koji će se međusobno natjecati u izgledu i količini prerada na automobilima.

Uz to, priređuju se zabavno-natjecateljske igre, a provodit će se i tombola s vrlo vrijednim nagradama brojnih sponzora. Posjetitelji će moći uživati u senzaciji paljenja guma, a oni najmlađi mogu uživati u igri u prekrasnom prirodnom ambijentu Izletišta Goričanec, a kako bi im bilo još zabavnije, organiziran je i veliki napuhanac za djecu.
Za zabavu i ugodnu atmosferu tijekom cijelog dana pobrinut će se DJ, a samo Izletište Goričanec brine da svi posjetitelji ne ostanu žedni ili gladni. Vidimo se!
Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja