Istražite adventski program Termi Sveti Martin
17. prosinca 2021.
Vikend pun smijeha i zabave u Termama Sveti Martin!
10. siječnja 2022.

Klapa Kampanel oduševila publiku na otvorenju klizališta u Termama Sveti Martin

Najsjevernija se međimurska općina Sveti Martin na Muri, kao i uvijek, posebno potrudila da adventsko vrijeme učini što zanimljivijim i raznovrsnijim. Toplina blagdanskog ozračja već se širi krajem od početka prosinca, a uz Turističku zajednicu Sveti Martin na Muri, organizaciji se pridružuju i Terme Sveti Martin sa svojom ponudom koja uveseljava velike i male.

Tako je u petak 17. prosinca otvoreno veliko klizalište koje se nalazi samo nekoliko metara od bazena ispred PUB-a Potkova uz prekrasan koncert klape Kampanel.

Veliki novitet zasjao je punim sjajem i biti će otvoren za sve posjetitelje sve do kraja siječnja 2022. godine. Uz samo klizalište postavljene su adventske kućice na kojima možete kušati najfinije delicije lokalnih OPG-ovaca i vinskih kuća sa područja gornjeg Međimurja.

Već u subotu, 18. prosinca 2021. pozvani ste na koncert grupa Firestars i New Casino, a prigodan božićni program možete istražiti u nastavku.

Vidimo se na najljepšem adventu u regiji, u Termama Sveti Martin.


Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja