Što vam donosi sjever Hrvatske? Istražite adventski program Termi Sveti Martin
16. prosinca 2021.
Klapa Kampanel oduševila publiku na otvorenju klizališta u Termama Sveti Martin
19. prosinca 2021.

Istražite adventski program Termi Sveti Martin

Najsjevernija se međimurska općina Sveti Martin na Muri, kao i uvijek, posebno potrudila da adventsko vrijeme učini što zanimljivijim i raznovrsnijim. Toplina blagdanskog ozračja već se širi krajem od početka prosinca, a uz Turističku zajednicu Sveti Martin na Muri, organizaciji se pridružuju i Terme Sveti Martin sa svojom ponudom koja uveseljava velike i male.

 

Paljenje adventskih svijeća uz topli čaj

Sve adventske subote tradicionalno će obilježiti misa u Župnoj crkvi Sv. Martina biskupa u 17 sati, nakon koje se svi pozivaju da zajedno sa svećenikom Mladenom Gorupićem zapale svijeću, simbol najsjajnijeg godišnjeg razdoblja. Prisutne će svake subote nakon paljenja svijeće ugrijati i podjela besplatnog toplog čaja, kuhanog vina i božičnih kolača uz prigodan program nakon mise.

 

Otvorenje klizališta i koncert klape Kampanel

Svi željni dobre zabave pozvani su da se u petak 17. prosinca od 21 sat pridruže zabavnom programu koji će se održati ispred Puba Potkova u Termama Sveti Martin. Zabavite se uz program i koncert klape Kampanel koji će potrajati sve do ponoći, stanite na klizaljke sa svojim najmilijima i opustite se uz čašicu kuhanog vina. Već idućeg dana, sve prisutne zabavljati će grupa New Casino (od 20 sati), s predgrupom Firestars. Klizalište će za sve posjetitelje biti otvoreno svakog dana, sve do 30. siječnja 2022. godine.

 

Božićni koncert Dominika Padarića i gostiju

Svima je već poznato kako Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri tradicionalno svake godine organiziraju Božićni koncert, no ovog puta će se on održati u predivnoj atmosferi Termi. Posjetite Terme Sveti Martin na Badnjak, 24. prosinca od 16 sati i prepustite se božićnim pjesmama u izvedbi mlade nade hrvatske glazbene scene. Dominik Padarić dolazi iz Svetog Martina na Muri, a trenutno studira na Royal Northern College of Music u Engleskoj. Kao i obično, na pozornici će mu se pridružiti i gosti – koji za sada ostaju dio iznenađenja.

 

Zabavni program i party ponuda

Osim spomenutih, u Termama tako možete uživati i u nastupu Zbora Sveti Martin i ansambla (28. prosinca od 16 sati), kao i zabavnoj stand-up komičnoj večeri u izvedbi Vlatka Štampara – poznatog Čakovčanca koji već godinama nasmijava brojne generacije diljem Hrvatske. Uz njih, tu su i Burger & St. Martin’s party, Gin O’Clock Party te Pizza & Shots party koji će vas opustiti i pripremiti za „lakši“ ulaz u novu godinu.

 

Program za najmlađe ne nedostaje

Ako ste u potrazi za zabavnim programom za najmlađe, ni on ne zaostaje. Posjetite Terme Sveti Martin sa svojim mališanima u nedjelju 19. prosinca od 15 sati gdje vas očekuje predstava dječjeg vrtića Ribica, a svega nekoliko dana kasnije 23. prosinca zabacite osmjeh na lica svojih najmlađih uz nastup Mažoretkinja i program pod nazivom Božić dolazi. Posljednji program za mališane će se održati 30. prosinca (od 15:30) kada će pozornicu zauzeti mališani dječjeg vrtića Smješko sa svojom predstavom.

 

Kompletan program možete pronaći u nastavku.

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja