Ljeto u Svetom Martinu na Muri – subota 08.07.2023. – Mlin na Muri
8. srpnja 2023.
ŠTO SU DEVEDESETE? Povratak u vremeplov kroz nezaboravno doba
10. srpnja 2023.

Koncert Džo Maračić Makija i premijera spota ansambla Pučpuljike oduševili publiku u Sv. Martinu na Muri

U subotu navečer, u prekrasnom ambijentu Mlinarske kuće u Žabniku, održan je koncert Ansambla Pučpuljike te o Maračić Makija. Publika je uživala u nezaboravnoj večeri, a svečana atmosfera, koju su dodatno obogatili entuzijastični posjetitelji, bila je ispunjena pjesmom, plesom i pozitivnom energijom. Prije koncerta Džo Maračić Makija, ansambl Pučpuljike iz Čakovca održao je kratak koncert te predstavio premijerno svoj spot „Rijeka Mura tiho šumila“.

 

Glavni protagonist večeri, Džo Maračić Maki, svojim je nastupom izazvao oduševljenje publike. Svojim prepoznatljivim glasom i šarmom, Maračić je izveo niz svojih najvećih hitova, koji su bili dovoljni da publika zasja u svjetlu reflektora. Bez obzira na dob ili glazbeni ukus, svi su uživali u glazbi i ritmu, pjevajući i plesajući zajedno. Ova večer je definitivno bila jedna od onih koje se pamte. Na samom početku večeri sve prisutne pozdravio je David Novinščak, direktor Turističke zajednica Općine Sv. Martin na Muri koji je svima zaželio dobrodošlicu te predstavio i pozvao na preostale događaje u sklopu „Ljeta u Sv. Martinu na Muri“.

Nakon koncerta Ansambla Pučupljike na pozornici se pridružio načelnik Općine Sv. Martin na Muri, Martin Srša koji je zahvalio Pučpuljikama na izvrsnom koncertu te poželio mnogo uspjeha u sljedećim aktivnostima i izazovima.

 

  • Dragi prijatelji i posjetitelji, želim izraziti svoje srdačne pozdrave i iskreno zahvaliti članicama Ansambla Pučpuljike. Čestitam vam na uspjesima koje ste nedavno ostvarili i zahvaljujem što ste odabrali Sv. Martin na Muri za premijerno predstavljanje spota „Rijeka Mura tiho šumila“ – rekao je načelnik Martin Srša.

 

Koncert Džo Maračić Makija i nastup Ansmabla Pučpuljike privukli su široku publiku, koja je s oduševljenjem pratila svaki trenutak večeri. Atmosfera je bila puna pozitivne energije. Nakon završetka koncerta, publika je iskazala svoje oduševljenje dugotrajnim pljeskom i ovacijama. Ovaj događaj je još jednom pokazao da glazba i umjetnost imaju moć povezivanja ljudi i stvaranja nezaboravnih trenutaka. Posebno veseli publika koja je došla i iz susjednih općina te iz susjedne R. Slovenije.

 

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja