Koncert Džo Maračić Makija i premijera spota ansambla Pučpuljike oduševili publiku u Sv. Martinu na Muri
9. srpnja 2023.
NOVI DATUM: 23.07.2023. Festival rimske kulture “Halicanumfest”
19. srpnja 2023.

ŠTO SU DEVEDESETE? Povratak u vremeplov kroz nezaboravno doba

LJETNE večeri, miris sladoleda u zraku, šuštanje kasete u walkmanu i tinejdžerske brige o prijateljstvima i ljubavima – to su samo neke od slika koje nas obasipaju kad se sjetimo devetdesetih. Bile su to godine djetinjstva i odrastanja za LAJNAP komičare, osim za Sašu koji je već bio odrastao u tom periodu. No, bez obzira na dob, svi se rado prisjećamo tog vremena koje je ostavilo neizbrisiv trag u našim sjećanjima.

 

Ako se pitate što su točno devetdesete, odgovor leži u glazbi, modi, filmovima i popularnoj kulturi tog vremena. Devetdesete su bile era u kojoj su se slušali Bekstriči i Spajsice, dok smo se na plesnim podijima zabavljali uz hitove cro dancea poput Senne M, ET-a i Kasandre. Također, ne možemo zaboraviti popularne sapunice poput Esmeralde, dok smo se večerima opuštali uz seriju Beverly Hills koja je bila neizostavan dio naše svakodnevice.

 

Ako se želite vratiti u vrijeme koje je obilježilo devetdesete, imamo odličnu vijest za vas. Tematska večer stand-up komedije posvećena upravo tom razdoblju čeka samo na vas! Spremite se da se prisjetimo svih onih ludo zabavnih trenutaka i nevjerojatnih stvari koje su obilježile devetdesete.

 

Na ovoj posebnoj večeri nastupit će LAJNAPovi nostalgičari: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec. Ovi iznimno talentirani komičari će vas provesti kroz razne anegdote, uspomene i humoristične priče vezane uz devetdesete, dajući vam priliku da se nasmijete do suza.

 

DEVEDESETE u 21. stoljeću je događaj koji se ne smije propustiti! Markirajte datum – 15.07. u 20 sati i uputite se u SV. MARTIN NA MURI, mjesto gdje će se ova nezaboravna tematska večer održati. Pripremite se za putovanje kroz vrijeme i prisjećanje na sve one posebne trenutke koji su oblikovali naše mladenačke dane.

 

Pridružite se LAJNAPovim komičarima i zajedno se prisjetite i proslavite devetdesete, doba koje će uvijek ostati dio naših sjećanja.

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja