Aquapark MartiLandia party početak ljeta 2022.
21. lipnja 2022.
David Novinščak ponovno izabran za direktora Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri
29. lipnja 2022.

Let’s Play Camp u Termama Sveti Martin

Uoči početka Dana turizma Općine Sveti Martin na Muri, u Termama Sveti Martin započeo sportski kamp za djevojčice i dječake od 9 do 15 godina.

 

Tradicionalni već 7. po redu sportski kamp Lets play karakteriziraju odlična lokacija i stručni tim koji su garancija za sportski napredak i dobru zabavu za sve sudionike u idućih sedam dana.

Ove godine Lets play Camp broji 150 sudionika te 10-tak trenera koji se usavršavaju u nogometu, košarci, rukometu, stolnom tenisu, gimnastici, tenisu, uz brojan popratni sadržaj.

 

U sedam godina sportski kamp Lets play prepoznalo je preko 1.000 mladih sportaša i sportašica. Osim primarnog djela, u vidu sporta, kamp je poznat po popratnom sadržaju. Djeca su aktivna cijelog dana i uz dva treninga dnevno imaju aktivnosti poput orijentacije u prirodi, raznih igara, izlete u režiji Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, poput izleta na nasjeverniju točku RH i mlina na Muri te svakodnevne aktivnosti u Aquapark MartiLandia.

Sportskog kampa ne bi bilo bez divnih ljudi koji su entuzijasti i prije svega vole posao kojeg rade, trudeći se biti ponajbolji, svaki u svojem segmentu poslovanja, a ove godine slavi 7 godina postojanja te ima najbolje uvjete u Hrvatskoj za razvoj mladih sportaša, istaknuo je direktor sportskog kampa, Dino Klaić.

Kvalitetu Lets play Campa prepoznala je i lokalna zajednica, tj. Općina i Turistička zajednica Sveti Martin na Muri u čije ime je sudionike i ostale nazočne goste pozdravio direktor Turističke zajednice, David Novinščak. Uz želje za što manjim brojem sportskih ozljeda, a što većim brojem novosklopljenih prijateljstava i sportskih iskustava, sudionici su pozvani da posjete i mnogobrojne turističke atrakcije koje Sveti Martin na Muri nudi te da se ugodno provedu i poneseni lijepim sjećanjima ponovno vrate dogodine.

Terme Sveti Martin sa svojim popratnim sadržajima kao što su trim staze, aqua bazeni i adrenalinski park Martilandia idealno su mjesto za sportski razvoj i dobru zabavu, a kao takve idealno su mjesto za održavanje dječjih sportskih aktivnosti nakon naporne školske godine.

Sve prisutne tim povodom pozdravila je generalna direktorica Termi Sveti Martin, Nuša Korotaj, koja je ujedno i simbolično otvorila sedmodnevni sportski kamp.

 

Svečano otvorenje sportskog kampa uveličale su  plesne točke mažoretkinja Murskog Središća pod vodstvom trenerice Lare Podgorelec.

 

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja