Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri poziva vas na veliki koncert za kraj siječnja i zimske čarolije u Termama Sveti Martin.
27. siječnja 2022.
Program prvomajskog vikenda u Svetom Martinu na Muri
16. travnja 2022.

Mjesec ljubavi u Svetom Martinu na Muri

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri i OŠ Sveti Martin na Muri povodom Valentinovog omogućili su mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina na Muri.

Naime, radi se o postavljenom „puteljku ljubavi“ sa klupicom za dvoje u obliku srca unutar čega se svatko može fotografirati i podijeliti svoju uspomenu iz Svetog Martina na Muri.

 

Stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi, omogučilo je poduzeće Promming d.o.o. koje kontinuirano podržava i potpomaže organizaciju manifestacija i ostalih turističkih događaja u Svetom Martinu na Muri, a na čemu im se najiskrenije zahvaljujemo.

 

Nadamo se da će brojni turisti sa sobom, osim prekrasnih doživljaja stvorenih u destinaciji, ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira, a ovim putem objavljujemo i nagradnu igru putem koje možete osvojiti ulaznice za kupanje koje vam daruju Terme Sveti Martin.

 

Sve što trebate napraviti je poslati svoju fotografiju snimljenu na postavljenoj klupici i objaviti je u komentaru ovog posta.

Sretnici koji do 15. veljače u 12h skupe najviše lajkova osvojiti će 2 ulaznice za kupanje na bazenima Temple of Life i Aquapartku Martilandia u Termama Sveti Martin.


OŠ Sveti Martin na Muri

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja