Vincekovo 2022.
22. siječnja 2022.
Mjesec ljubavi u Svetom Martinu na Muri
11. veljače 2022.

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri poziva vas na veliki koncert za kraj siječnja i zimske čarolije u Termama Sveti Martin.

Stigao je i kraj siječnja, a time završava i zimska čarolija u Termama Sveti Martin, gdje još samo nadolazećeg vikenda svoje mjesto ima potpuno novo klizalište, koje je otvoreno za sve posjetitelje od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom od 10 do 22 h, a petkom i subotom od 10 do 00 h. Uz klizalište nalaze se i male kućice s odličnim domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova , a tu je i Pub Potkova s najukusnijom gastronomskom ponudom domaćih burgera, pizza, salata i ostalih delicija, te najboljom ponudom lokalnih craft piva.

 

Nakon što se dobro ugrijete u Pubu Potkova, svoje mjesto pred pozornicom pronađite u petak 28.01.2022. od 21h i zaplešite uz dobre vibracije New Casino benda, dok vas u subotu, 29.01.2022. od 21h na istoj lokaciji očekuje prava poslastica, najbolji tamburaši u starkama – Mejaši. Za najmlađe posjetitelje, terme su pripremile zabavan animacijski program na samom klizalištu uz maskotu Martija, svakog dana u 17h, te kvizove za one malo veće u Pubu Potkova.

 

Važno je napomenuti kako će sukladno novim propisanim mjerama za prisustvovanje svim navedenim koncertima i nastupima na otvorenom, biti potrebno imati valjanu Covid potvrdu koja će se provjeravati prilikom dolaska.

 

Dođite u Terme Sveti Martin, pokažite svoje umijeće pirueta na ledu, zaplešite uz dobru glazbu i kraj siječnja 2021. provedite u dobrom društvu i s puno zabave. 

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja