AKCIJA ORGANIZIRANJA BESPLATNOG SMJEŠTAJA OBITELJIMA POGOĐENIM POTRESOM
30. prosinca 2020.
Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u suradnji sa OŠ Sveti Martin na Muri izradila FAŠNIČKI SPOMENAR 2021.
17. veljače 2021.

MJESEC LJUBAVI U SVETOM MARTINU NA MURI

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri povodom Valentinovog je omogućila mještanima, posjetiteljima i turistima stvaranje prekrasnih uspomena i fotografija u centru Svetog Martina na Muri.
Naime, radi se o postavljenom „puteljku ljubavi“ sa klupicom za dvoje u obliku srca unutar čega se svatko može fotografirati i podijeliti svoju uspomenu iz Svetog Martina na Muri.
Stvaranje lijepih uspomena uz simboličan okvir u obliku srca povodom mjeseca ljubavi, omogučilo je poduzeće Promming d.o.o. koje kontinuirano podržava i potpomaže organizaciju manifestacija i ostalih turističkih događaja u Svetom Martinu na Muri, a na čemu im se najiskrenije zahvaljujemo.
„Puteljak ljubavi“ nakon veljače planiramo postaviti kod labirinta ljubavi u Centru za posjetitelje Žabnik kako bi se i tokom nadolazećeg proljeća posjetitelji mogli fotografirati i time prenositi pozitivnu atmosferu iz Svetog Martina na Muri.
Nadamo se da će brojni turisti sa sobom, osim prekrasnih doživljaja stvorenih u destinaciji, ponijeti i fotografije sa najdražima unutar srcolikog okvira, a ovim putem objavljujemo i nagradnu igru putem koje možete osvojiti ulaznice za kupanje koje vam daruju Terme Sveti Martin.
Sve što trebate napraviti je da pošaljete svoju fotografiju snimljenu na postavljenoj klupici i objavite je u komentarima ove objave. Prvih troje sretnika osvojiti će po 2 ulaznice za kupanje na bazenima Temple of Life i Aquaparku Martilandia u Termama Sveti Martin.
Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja