MJESEC LJUBAVI U SVETOM MARTINU NA MURI
11. veljače 2021.
Sveti Martin na Muri postaje prva destinacija u kojoj svi turističko ugostiteljski objekti primjenjuju zdravstvene i sigurnosne protokole za sprečavanje širenja virusa COVID-19 i nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.
3. ožujka 2021.

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u suradnji sa OŠ Sveti Martin na Muri izradila FAŠNIČKI SPOMENAR 2021.

Sveti Martin na Muri ima dugu i bogatu povijest fašnika, a tradicionalni centralni fašnički događaj svake je godine u centru Svetog Martina na Muri, gdje se uz veselo druženje, pjesmu i ples, okupi više stotina školaraca, vrtičaraca i ostalih mještana.

Protekla godina donijela nam je nova pravila. “Novo normalno” postalo je sinonim za javna događanja, a maske, koje su nosili samo zaljubljenici u fašnik, karneval, maškare, postale su nam svakodnevnica. Na žalost ovogodišnji će fašnik, biti mnogo mirniji, uz podsjetnike na prošle vesele dane, ali uz najavu ljepših fašničkih dana u budućnosti.

Kako bi i ove godine održali fašnički duh u našoj destinaciji, Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri u suradnji sa Osnovnom školom Sveti Martin na Muri, odlučili su izraditi fašnički spomenar veselih osnovnoškolaca i time svima omogućiti sjećanja i lijepe uspomene na ovogodišnji virtualni svetomartinski fašnik.

Ovim putem pozivamo vas da virtualno pregledate naš fašnički spomenar i simbolično u mislima “spalite” fašnika, krivca za sve probleme te poželite jedni drugima, vjerujemo, sretniju, zdraviju i veseliju 2021. godinu!


Fašnik 2021.

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja