TZ Općine Sveti Martin na Muri poziva vas i ovog vikenda na Dane turizma u Svetom Martinu na Muri
1. kolovoza 2022.
Klasika uz Muru 2022.
10. kolovoza 2022.

Ovog vikenda TZ Općine Sveti Martin na Muri poziva vas na središnju proslavu Dana turizma u Svetom Martinu na Muri

Veseli vikend započinje u petak 12.08. kod Mlinarske kuće, gdje će se od 20:30 sati održati 3. po redu PUB QUIZ, dok će u subotu 13.08.2022. na istom mjestu biti večer burgera uz predikatna vina vinarije Preiner i Tamburaški sastav „Prim“.

Središnji događaj Dana turizma biti će 14.08.2022. godine, a započeti će već u 10:30 sati kada se održava sveta misa u crkvi svetog Martina biskupa, dok će od 17 sati kod Skelarske kuće biti uprizorena povorka starih običaja i zanata, nastup malih folkoraša, svetomartinskih mažoretkinja, šetnju svetomartinskih Rimljana i velika Svetomartinska noć u organizaciji NK Polet i NK Bratsvo koju će oplemeniti nastupi glazbenog sastava „Maruleki“, grupe „Obavezan smjer“ i grupe „Rangers“.

Kao završetak vikenda, u ponedjeljak 15.08. na Veliku Gospu, nakon Svetih Misa, posjetite Aquapark Martilandia gdje će nastupati grupa „New Casino“.
Dođite i zabavite se u Svetom Martinu na Muri, destinaciji aktivnog odmora i kvalitetnog življenja.

Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja