Održan 4. Tuning car show
1. kolovoza 2022.
Ovog vikenda TZ Općine Sveti Martin na Muri poziva vas na središnju proslavu Dana turizma u Svetom Martinu na Muri
9. kolovoza 2022.

TZ Općine Sveti Martin na Muri poziva vas i ovog vikenda na Dane turizma u Svetom Martinu na Muri

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri poziva vas i ovog vikenda na Dane turizma u Svetom Martinu na Muri.

 

Petak 05.08.2022. od 13 sati rezervirajte za tradicionalnu obiteljsku biciklijadu „Beciklinom protiv zaborava“ u čast poginulim braniteljima sa startom i ciljem kod Doma branitelja koji za vas pripremaju bogate nagrade i obilnu okrijepu, (ovdje može neka domoljubna podloga tipa Moja domovina) dok u subotu 06.08. možete posjetiti čak nekoliko događanja, počevši od 10 sati kada počinje 4. tuning car show na prostoru Izletišta Goričanec gdje možete pogledati raznovrsne prerađene i uređene limene ljubimce ponosnih vlasnika koji će se međusobno natjecati u izgledu i količini prerada na automobilima. Uz to, priređuju se zabavno-natjecateljske igre, a provodit će se i tombola s vrlo vrijednim nagradama brojnih sponzora.

 

Ljubitelji ribolova pozvani su u subotu 06.08.2022. na tradicionalni selski kup u organizaciji SRD Čikov sa početkom od 15 sati, a volite li klasičnu glazbu, ponesite svoju dekicu i na neklasičan način uživajte na tradicionalnom koncertu „Klasika uz Muru“ u režiji baritona Dominika Padarića uz pratnju pijanista Božidara Vlašića i sopranistice Gabriele Hrženjak.

 

(podloga Clayderman, Ballade pour adeline ili larina pjesma.)

 

Dođite i zabavite se u Svetom Martinu na Muri, destinaciji aktivnog odmora i kvalitetnog življenja.

 

BROŠURA
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja