NAJAVA – VIKEND 15.07. – 16.07.2022.
12. srpnja 2022.
PUB QUIZ u Mlinarskoj kući okupio čak 30 ekipa
18. srpnja 2022.

Prijavite se za „Ptičarenje na Svetomartinskoj Muri“

MEĐIMURSKA PRIRODA

Prijavite se za „Ptičarenje na Svetomartinskoj Muri“


Želite znati više o pticama? Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode organizira četvrto po redu promatranje ptica u sklopu projekta Eco Bridge. Promatranje ptica popularnije zvano ptičarenje organizira se krajem srpnja na poučnoj stazi Svetomartinska Mura.

Ptičarenje je rezervirano za ranoranioce, tzv. “jutarnje ptice”, te će se odvijati od 7 do 9 sati na području poučne staze. Datum održavanja promatranja ptica je subota 30. srpnja 2022. godine.


Radionicu će voditi Mihaela Mesarić i Sara Srša, sudionice tečaja Prepoznavanja ptica koju je u sklopu projekta provodila Udruga BIOM. Broj sudionika promatranja ptica je ograničen (max. broj osoba 15) te se svi zainteresirani mogu prijaviti online putem obrasca: https://bit.ly/3PsHtcI


Ponesite svoje dalekozore i priručnike za promatranje ptica, ako nemate ne brinite. Dalekozore, durbine i priručnike za promatranje ptica osigurat će Međimurska priroda.

Događaj se organizira u sklopu Dana turizma 2022. u Svetom Martinu na Muri.

Naoštrite svoje oči, naćulite uši i prijavite se za ptičarenje uz rijeku Muru.
Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja