Prijavite se za „Ptičarenje na Svetomartinskoj Muri“
15. srpnja 2022.
Dani turizma 2022. u Općini Sveti Martin na Muri u punom su jeku
18. srpnja 2022.

PUB QUIZ u Mlinarskoj kući okupio čak 30 ekipa

U prekrasnom okolišu ispred Mlinarske kuće u petak 15. srpnja održan je DRUGI PUB QUIZ. Kviz je okupio čak 30 ekipa, a održan je u sklopu manifestacije Dani turizma općine Sveti Martin na Muri. Znanja je bilo napretek, zabave I smijeha također, a najboljih pet ekipa je doma ponijelo bogate nagrade koje su osigurali sponzori kviza.

Prvo mjesto je osvojila ekipa Probisvjetari koji su osvojili 72 limenke Pan pive, dvije butelje Kunčić vina, smještaj u apartmanu Polanec te poklon paket TZ-a Sveti Martin.

Nagrade su osvojile i ekipe od drugog do petog mjesta: Hantlari, No sikiriki, Keš Džoni I Nadražen Zečić. Preostali sponzori su Kavana i catering Arka i Lepi dečki pivovara.

Organizator kviza Mateo Kocen i cijela Mlinarska kuća uz Turisticku zajednicu Sveti Martin na Muri vas pozivaju na buduće pub kvizove kojih će zasigurno biti te zahvaljuju svim sudionicima na dolasku.


Događanja
gdpr-image
Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja